Gyantapatron közepes fejjel zöld azulénes 100 ml AW9018

Gyantapatron közepes fejjel zöld azulénes 100 ml AW9018

Gyantapatron keskeny fejjel zöld azulénes. Az Alveola gyantái és paraffinos termékeinek jellegzetessége a tudományos alapossággal kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagok. Minden termék a legmodernebb technológiával készül és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés után kerül a felhasználóhoz.

Kategória:
Szőrtelenítés
Gyártó:
Alveola
Termékcsalád:
Alveola Waxing
620 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gyantapatron keskeny fejjel zöld azulénes.

Az Alveola gyantái és paraffinos termékeinek jellegzetessége a tudományos alapossággal kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagok.

Minden termék a legmodernebb technológiával készül és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés után kerül a felhasználóhoz.

Minden igényhez illeszkedően kínálja gyantáit, a hagyományostól egészen akár az az érzéki színekkel, illatokkal vagy illóolajokkal dúsítottakig.

A válogatott állati vagy növényi eredetű természetes anyagokat azokból az országokból vásárolják,ahol azok őshonosak. A természetes anyagok a legkülönfélébb trópusi növényekből és a legtisztább méhviaszból kivont viasz, fenyőgyanta, különböző vaxok. Ezeket természetes formájukban vagy tisztítás, észterezés illetve hidrolízis után használják fel a legmodernebb technológiával, így magas minőségű gyantatermékeket tudnak előállítani.
 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
EAN
564
Cikkszám
278
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!