Indola Rapid Blond Kék porzásmentes szőkítőpor 450 g

Indola Rapid Blond Kék porzásmentes szőkítőpor 450 g

Kék színű csökkentett porzású semlegesítő hatású szőkítőpor

Kategória:
Szőkítés
Gyártó:
Indola
Funkció:
Hajfestés/Hajfestés védelem
Termékcsalád:
Indola Rapid Blond
6 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Csökkentett porzású szőkítőpor.

Keverés: Keverje fémmentes edényben. 35 g (egy púpozott kanál) Rapid Blond+ csökkentett pozású szőkítőporhoz keverjen 70 ml (1:2) Profession krémes színelőhívó emulziót. Használjon 2% , 6% vagy maximum 9%-ig emulziót a kívánt világosítás mértékétől függően.

Felvitel: Keverés után azonnal kezdje meg a felvitelt. Az elégséges mennyiség és az egyenletes eloszlás biztosítják az egyenletes színeredményt. Óvatosan és egyenletesen, vékony leválasztásonként haladva vigye fel a keveréket a száraz, nem megmosott hajra a tarkónál kezdve.

Első szőkítés: Vigye fel először a hajhosszra és a hajvégekre, 1-2 cm-re a fejbőrtől, majd hagyja 2-3 színmélységgel világosodni a hajat, a kívánt eredménytől függően. Ezután gondosan vigye fel a hajtőre is, úgy hogy ne érintkezzen a fejbőrrel.

Lenövés szőkítése: Vigye fel a hajtőre (a fejbőrrel való érintkezést kerülve) a legfeljebb 6%-os Profession krémes színelőhívó emulzióval kikevert terméket. A korábban szőkített részekre ne kerüljön.

Hatóidő: Ellenőrizze 5 percenként a hajat. A hatóidő 20-45 perc között változik, a hajszerkezettől, a felhasznált emulzió koncentrációjától és a kívánt eredménytől függően. Ne használjon semmilyen hőhatást a hatóidő csökkentésére.

Lemosás: Langyos vízben öblítse le a hajat. Használja az Innova Színvédő hajsampont és hajbalzsamot


ingyenes kiszállítás akció kedvezményszemélyes átvétel budapest

 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
7187
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!