Hűségpont rendszer

Amit a hűségpont rendszerről tudni érdemes...

Mik azok a hűségpontok? 

A hűségpontok egyfajta virtuális fizetőeszközök, melyeket minden vásárlás során lehet gyűjteni. Visszatérő vásárlóink ezzel a rendszerrel hűségpontokat kapnak, melynek összegét a virtuális számlájukon kísérhetik figyelemmel, és a későbbi vásárlásaik során bármikor beválthatnak.


Hogyan működik? 

Minden vásárlást követően, minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked. Így tehát ha például 3000 Ft értékben vásárolsz, akkor az adott vásárlásod után 30 db hűségpontot kapsz. Amennyiben a hűségpontjaidat a következő vásárlás során még nem akarod felhasználni, hanem tovább gyűjtenéd, akkor minden egyes további vásárlásod alkalmával a megnyert hűségpontok hozzáadódnak az előző hűségpont egyenlegedhez. Így akár több ezer Forint értékű összegnek megfelelő hűségpontot is felhalmozhatsz, melyet részben vagy akár egyben is levásárolhatsz.

1db hűségpont 1 Ft értéknek felel meg.
A hűségpontokat bármeddig gyűjtheted, hiszen nem járnak le soha, így bármikor be is válthatod őket. 

Ha fel szeretnéd használni a hűségpontjaidat, akkor ezt attól függően, hogy pontosan mennyi ponttal rendelkezel a rendszer arányosan kerekítve felajánlja azok felhasználását. 


Honnan tudom meg az aktuális hűségpont egyenlegemet?

Bejelentkezés után a jobb felső sarokban lévő lévő zöld Belépés panelben íródik ki az aktuális hűségpontjaid száma.


Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A vásárlási folyamat során a kassza Fizetési módok lépésnél válthatod be az aktuális hűségpontjaidat. Itt látni fogod, hogy éppen mennyi hűségponttal rendelkezel, és a beíró mezőbe beírhatod azt az összeget, melyet szeretnél ebből felhasználni. Beírhatod akár a teljes összeget is.
A felajánlott hűségpontok beszámításra kerülnek, és a végösszegből levonódnak!
Attól függően, hogy pontosan mennyi ponttal rendelkezel a rendszer arányosan kerekítve ajánlja fel azok felhasználását. 


Ha 7%-os szakmabeli vásárló vagyok, akkor a hűségpont miként íródik fel nekem? 

Amennyiben szakmabeliként 7%-os kedvezménnyel vásárolsz nálunk, akkor az adott 7%-os kedvezményes ár után íródnak fel a hűségpontjaid, tehát nem az eredeti ár után.


Gyűjthetek-e hűségpontot, ha nem a webáruházból rendelek, hanem személyesen az üzletben vásárolok?

Hűségpontokat csak és kizárólag a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz. Természetesen amennyiben a vásárlási folyamat során azt választod, hogy a  webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszed át, akkor jár a hűségpont.


Kapok hűségpontot az akciós termékek után is? 

Igen. Az adott akciós termék csökkentett árának megfelelő hűségpontokat kapod.


Van olyan eset, hogy elvesztem a hűségpontjaimat?

Amennyiben egy megrendelés meghiúsul a Te hibádból, tehát nem veszed át a csomagot, vagy meggondolod magad és mégsem kéred a megrendelt termékeket stb., akkor az abból a vásárlásodból szerzett hűségpontjaidat töröljük.


A hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:

  • A hűségpontok gyűjtéséhez mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenned webáruházunkban.
  • A hűségpontok kizárólag a fodraszkellekek.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.
  • A hűségpontok csak megvalósult rendelés és átvétel során lépnek életbe.
  • A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.
  • Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet.
  • A hűségpontok adott regisztráción belül más címre szállítással is felhasználhatóak.
  • A hűségpontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre.


Az Üzemeltető bármikor jogosult a fent leírtakon módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az Üzemeltető továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.

Amennyiben a hűségpont rendszerrel kapcsolatban problémád vagy kérdésed merül fel, az „Ügyfélszolgálat” hivatkozásra kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheted fel a kapcsolatot a weboldal Üzemeltetőivel. 

A hűségpont rendszer 2011 08.10-től van érvényben.