Szakmabeliek

Rendeld meg a munkádhoz szükséges termékeket online! Ez a lehetőség nemcsak könnyebbé teszi a mindennapjaidat, hanem most olcsóbban is vásárolhatsz tőlünk!


Szakmabelieknek - végzett fodrászoknak, kozmetikusoknak - állandó szakmai árat biztosítunk, mely 7%-os kedvezményt jelent a weboldalon található valamennyi termék árából.

De természetesen NEMCSAK fodrászok és szakmabeliek, hanem MAGÁNSZEMÉLYEK IS vásárolhatnak a webáruházban feltüntetett áron!


Szeretnéd kihasználni a kedvezményt?

Nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalon, majd az info@fodraszkellekek.hu e-mail címre elküldeni részünkre egy olyan dokumentumot, mely igazolja azt, hogy szakmabeli vagy.

Ez az irat lehet bármi, mely megfelelően behatárolja a végzett tevékenységedet. Ezt követően egy speciális jogosultságot állítunk be a fiókodhoz, mellyel ezután bármilyen terméket mindig 7%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg a webáruházban.

FONTOS!

Ha szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, akkor csak azután rendelj, miután beállítottuk a fiókodhoz a 7%-os kedvezményes jogosultságot, mert visszamenőleg nem tudjuk a kedvezményt biztosítani!

Használd ki ezt a páratlan kedvezményt, és a megrendelt termékeket akár már holnap használhatod! :)