Kallos Prestige hajfesték 60 ml

Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml
Kallos Prestige hajfesték 60 ml

A Kallos Prestige hajfesték természetes, eredeti, az időjárás viszontagságainak ellenálló, tartós csillogó színt biztosít. A Kallos Prestige színskála segít a választásban.

Hajfesték
Kallos
1 010 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kallos Prestige hajfesték

 

A Kallos Prestige hajfesték természetes, eredeti, az időjárás viszontagságainak ellenálló, tartós csillogó színt biztosít. Az ősz hajszálakat tökéletesen fedi. Csökkentett ammónium-hidroxid tartalma kíméletes kezelést tesz lehetővé. Színmegtartó képessége kiváló, 6 tónusnyi világosítást tesz lehetővé.

  • 100%-os fedőképességet biztosít még az ősz hajszálakon is.
  • Csökkentett ammónia tartalma miatt védi, ápolja es táplálja a hajat.

A hajfestéket a Kallos oxigentával együtt kell használni!

Kiszerelés: 60 ml


Kérdések-Válaszok

Hogyan tudom használni ezt a hajfestéket?
---------------
Hidrogén-peroxidot kell a festékhez keverni egy műanyag tálban, 1-1 arányban, ha szőkíteni szeretne, akkor akár 1-2 arányban. 
Tehát egy rész festék és egy rész hidrogén= 60 ml hajfesték + 60 ml oxi. Szőkítésnél egy rész festék és két rész hidrogén= 60 ml hajfesték + 120 ml oxi.

Tőfestés esetén kenje fel a hajtőre a festéket egy ecsettel, hagyja hatni fél órát, majd húzza végig a festéket a haj hosszán és még 5 percig hagyja hatni. Ha nincs nagyon kikopva a haja, a fél óra elteltével vizezze fel a tövén lévő festéket és ezt húzza végig, ekkor is elég 5 perc.

Ha esetleg teljesen új színt választott, a tőfestés után már festheti a haj hosszát is majd ezután számítsa a harminc percet. 
Szőkítésnél csak tövet fessen, a hatóidő 40-50 perc, ez a szőkítendő résztől függ! Ezután is alkalmazható a vizes festékkel történő átszínezés, ha szükséges. A hatóidő leteltével alaposan mossa meg a haját samponnal!

 


Évek óta használom a Kallos hajfestéket, mert nagyon kedveltem a platinaszőke színárnyalatot. Most szeretnék változtatni a hajam színén,de nem tudom,hogy házilag sikerrel járnék-e. 
Egy aranyszőke árnyalatot szeretnék elérni, de nem tudom, hogy milyen eredménnyel járnék, ha egy ilyen színt ráfestenék a hajamra. Ledobná a már erősen szőkített haj a festéket, vagy valami egészen fura eredmény születne a történetből. 
Van olyan termék, ami hatásos és megfelelő lenne a problémámra?
---------------
Ha platina szőkére viszünk fel új árnyalatot pl.: aranyat, teljesen jól be fogja fogni a szőke részt, de miután az egész hajat át kell festeni, gyenge hidrogén kellene hozzá, ha színmélységben maradunk akkor is, ha sötétebbre szeretné akkor is, hiszen az a cél, hogy befogja a hajat a festék, és ne szívjon jobban a hidrogén egy már szőkített hajat. 

Viszont épp ezért valószínű, hogy az arany egy kicsit intenzívebb lesz a platina szőkén, mint a színskálában, és ahogy írta is, le fogja dobni a szőke a festéket egy pár hajmosás után, de igazából ez történik minden márkájú hajfestéknél.

Általában ha szőkített hajat festenek más színűre (itt főleg sötétebbre, esetleg barnára) elő szokták pigmentálni a hajat. A festéket vízzel keverik, felviszik, majd fent tartják 15-20 percig, így már egy bizonyos szín alapot érnek el, és jobban megtapad rajta a hajfesték, természetesen már hidrogénes alkalmazással.

Ha sötétíteni nem szeretne csak árnyalni, ennek nem igazán van értelme, úgyhogy sajnos kopni fog. A másik esetleges probléma lehet, hogy az eredeti hajtőnél ha szívni kell, a 6%-os oxi kevés lehet, és el fog ütni a tő és a hajhossz. Külön hidrogénnel kellene keverni. 
 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
460
Vélemények