Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml

-5%
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml
Lisap Splasher ammóniamentes hajfesték zöld 60 ml

A Lisap Kutató- és Fejlesztő Laboratóriumában megszületett 100% ammóniamentes technológia, egyedülálló lehetőséget és választ tud adni ügyfelei legkülönlegesebb kívánságaira is. 6 különböző árnyalat + 4 eltérő szolgáltatás + Ön kreativitása = Végtelen lehetőség.LISAP SPLASHER SZÍNSKÁLÁHOZ kattints a termékre!

Hajfesték
Lisap
Splasher
2 090 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 990 Ft
Kezdete: 2024.06.29   Vége: 2024.09.30
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Lisap Kutató- és Fejlesztő Laboratóriumában megszületett 100% ammóniamentes technológia, egyedülálló lehetőséget és választ tud adni ügyfelei legkülönlegesebb kívánságaira is. 6 különböző árnyalat + 4 eltérő szolgáltatás + Ön kreativitása = Végtelen lehetőség.

Legáltalánosabb felhasználási módjai:

Repigmentálás: a teljesen egységes és rendkívül hosszantartó színek elérésére.
Színélénkítés: bármely festékhez keverve intenzívebb színhatást érhetünk el.
Tökéletes színsemlegesítés: a nem kívánt árnyalatok korrigálására.
Divatos színhatás: a természetes festékpigmenteket tartalmazó 6 színárnyalat – narancs, kék, lila, sárga, vörös, zöld – megnövelik az Ön kreativitásának lehetőségeit.

A fodrászati piacon található bármely festékkel keverhető!

Amennyiben a színskálában szereplő színeket kívánjuk megfesteni, használjuk a Splasher árnyalatokat előszőkített hajon: Keverjük össze a megfelelő Splasher mennyiséget egyenlő arányban az 5 volumenes Splasher aktivátorral. A keveréket a haj szőkített részeire tegyük fel, majd hagyjuk hatni 20-30 percig. Hőforrás alkalmazásával a hatóidő 10-15 percre rövidülhet.

Intenzív divatszínek festése: Bármilyen árnyalatú hajfestékhez Splasher szín hozzáadásával új divatszíneket hozhatunk létre: A hajszín intenzitásának növelésénél tegyünk 1-20 gramm mennyiségű Lisap Splashert a választott tartós hajfestékhez. A keverési arány és a hatóidő megállapításánál, hagyjuk figyelmen kívül a hozzáadott Splasher mennyiségét és használjuk a hajfesték gyártójának eredeti előírása szerinti 6, 9 vagy 12 %-os Developerét az előírt mennyiségben.

Színintenzitás növelés: Használjuk a Lisap Splashert a színek élénkebbé tételére, így erősítve a kívánt színárnyalatot, sokkal intenzívebbé és fényesebbé is téve azt. A hajszín intenzitásának növelésénél tegyünk 1-20 gramm mennyiségű Lisap Splashert a választott tartós hajfestékhez. A keverési arány és a hatóidő megállapításánál, hagyjuk figyelmen kívül a hozzáadott Splasher mennyiségét és használjuk a hajfesték gyártójának eredeti előírása szerinti 6, 9 vagy 12 %-os Developerét az előírt mennyiségben.

Színsötétítés: Erre a technikára akkor van szükség, mikor a hajfestés során választott szín sötétebb a jelenlegi hajszínünknél (pl.: világos szőkéből szeretnénk mély vöröset). A színsötétítés során a hajból hiányzó pigmenteket pótoljuk, hogy egységes és tartós színeredményt garantálhassunk. A színsötétítés során a Lisap Splashert a Splasher Developer hozzáadásával 1:1 arányban keverjük. Hatóidő: 10-20 perc. A hatóidő letelte után, az öblítést követően szárítsuk meg a hajat, majd folytassuk a kiválasztott árnyalat felvitelét a szokásos módon.

Színsemlegesítés: A technika alkalmazásakor a haj természetes melaninját eltüntetve, mesterséges pigmentekkel töltjük fel a hajat. A cél az, hogy a haj nem kívánt árnyalatait, a komplementer színek segítségével eltüntessük. A nem kívánt árnyalatok eltüntetéséhez keverjünk 1-5 gramm mennyiségű komplementer Lisap Splasher árnyalatot a kiválasztott tartós hajfestékhez. A komplementer szín (ellentétes színpár) megválasztásánál segítségként a színkört alkalmazzuk.

Kiszerelés: 60 ml
 

kedvezmény szakmabeli

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
552
Vélemények