L'Oréal efassor hajradír 28 g

L'Oréal efassor hajradír 28 g
L'Oréal efassor hajradír 28 g
L'Oréal efassor hajradír 28 g
L'Oréal efassor hajradír 28 g

Festett hajszín eltávolító hajradír.

Hajfesték eltávolító
L'Oreal
Efassor
1 420 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Festett hajszín eltávolító hajradír.

Alkalmazása:

1. Radírozás esetében csomómentesen keverjük el a tasak port 60ml meleg vízzel egy műanyag tálban és a semleges szín eléréséig hagyjuk a hajon 5- től 20 percig.
2. Két tónusig történő tisztítás esetében keverjük el a tasak port 75ml 6%-os L’Oréal Professionnel Oxydant-tal. Egyenletesen eloszlatva hagyjuk a hajon 15-től 40 percig.
3. Két tónusnál több világosítás esetében a tisztítást úgy végezzük, hogy a tasak port 75ml 9%-os Oxydant-tal keverjük el, és egyenletesen eloszlatva hagyjuk a hajon 35-től 60 percig.

Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel a kikevert masszát ecsettel vagy szivaccsal, esetenként kis mennyiségű sampon hozzáadásával is használhatjuk, elkerülve azokat a részeket, amelyeket nem kívánunk tisztítani vagy radírozni.
A megfelelő eredmény elérése után színrögzítő samponnal mossuk meg a hajat, majd gondosan öblítsük le. Ezek után a megszárított hajon a festés megkezdhető.
 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
616
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2022.09.10 11:15
 - Marosvölgyi Mária
Először használtam. A 10 cm-rel váll alá érő, (közép)hosszú, dús hajam: erős szálú, hullámos, törik - tehát a vége száraz, de a hajtő hamar zsírosodó, mivel rengeteg hajam van.
A kiindulási szín(ek): hajtő - sötétbarna lenövés ősz szálakkal; hajam közepe - korábbi melír miatti világosabb 'koszos-szőke' tincsek a középbarna és világosbarna alapszín között; tarkómnál sötétbarna. 2 tasakot használtam, kb. 9-es peroxiddal (nem is a saját peroxidja volt). Hajtőre kentem először - de mivel az első tasak bekeverése folyós lett, ezért a hajtőre való felvitelt követően a hajtő és fejtetőre is szétoszlattam. A másodikat a teljes hajhosszra - de ekkorra (mire bekentem segítség nélkül az egyébként szárazon a fejtetőmre ráomló - bekenve a fejbőrömhöz tapadó hajrészt, eltelt már kb. negyed óra...és a fejbőröm miatt eleve melegebb ez a hajrész) már világosabb - barnás vöröses lett. A fül alatti hajhossz UV hiányában hűvösebb volt végig (hiába a meleg vizes kézzel való dörzsölés) - világos barna lett. Ekkorra a fejtető már óarany-színű (rezes szalmasárga). Nagyjából az alsó hajhosszon max. 10-15 percet lehetett rajta - így a fejtetőn pedig nagyon max. 20-30 percet volt. Lehetett volna többet is, de nem mertem, mert először használtam. Hajmosás után keratinos maszkot hagytam rajta 30 percig; a hajszárítást követően nem éreztem, hogy vékonyabb vagy károsodott lenne (puha lett és ugyanolyan tapintású mindenhol a hajam).