Matrix Style Link Fixer hajlakk 400 ml

Matrix Style Link Fixer hajlakk 400 ml

Matrix Style Link - Fixer lakk
A TARTÁSHOZ ÉS A RÖGZÍTÉSHEZ

Hajlakk
Matrix
Style Link
Minden hajtípusra, Normál hajra
Hajformázás - Fixálás, Páravédelem
5 040 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Fixer hajlakk egy száraz hatású, rugalmasan fixáló, volument adó, erősítő és hosszantartó eredményt biztosító hajlakk. A gyorsan száradó összetétel 8 órán keresztül garantálja a frizura tartósságát, és növeli a nedvességgel szembeni ellenállást. Nem kelt sisakhatást, nem ragad, és nem áll össze.
Vegán összetétel.

Használata: A dús hatás, a volumen és a textúra megőrzése érdekében könnyedén vigye fel a haj teljes felületére. Hagyja szabadon megszáradni. A szórófejet gyakran mossa át az eltömődés elkerülése érdekében. Ha a szórófej eltömődne, öblítse át forró vízzel.

FIGYELEM: RENDKÍVÜL TŰZVESZÉLYES AEROSZOL! A flakonban túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás! Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni! Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem! Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne permetezze a szembe, gyulladt bőrfelületre, szándékosan ne lélegezze be! Ne használja a terméket a rendeltetésétől eltérő célra! Ne használja zárt térben!

Összetevők: Dimethyl Ether, Alcohol Denat., Isobutane, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate, Copolymer, Aminomethyl Propanol, Isostearyl Neopentanoate, Limonene, Panthenol, Linalool, Parfum/Fragrance
 

kedvezmény szakmabeli

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
2296
Vélemények