Remington hajszárító Pro-Air AC5913W

Remington hajszárító Pro-Air AC5913W

A fényes fehér színű profi PRO Air hajszárító segít a frizurád elkészítésének felgyorsításában.Búcsúzz el a fájó karoktól és a szárítás közbeni többszöri szünetektől, a PRO Air hajszárító tökéletes eszköz azok számára, akiknek vastag és sok karbantartást igénylő a haja.

Hajszárító
Remington
24 120 Ft
A vásárlás után járó pontok: 241 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Remington hajszárító Pro-Air AC5913W

Mindnyájan szeretnénk felgyorsítani a reggeli rutinunkat, ha sikerül, akkor többször is megnyomhatjuk a szundi gombot vagy beszoríthatunk egy extra kávét a nap kezdete előtt.

A fényes fehér színű profi PRO Air hajszárító segít a frizurád elkészítésének felgyorsításában, és még a legvastagabb loknikat is gyorsan megszárítja a fodrász szalon minőségű tartós AC (váltóáramú ) motorjának, az erős 130km/h-ás légáramnak és a gyorsszárító szűkítőfejének köszönhetően.

Az erős 2200W-os hajszárító nagy teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor speciális tervezése könnyűvé és kompakttá teszi. Búcsúzz el a fájó karoktól és a szárítás közbeni többszöri szünetektől, a PRO Air hajszárító tökéletes eszköz azok számára, akiknek vastag és sok karbantartást igénylő a haja.

A hajad típusától függetlenül tökéletes frizurát kreálhatsz a 3 hőmérséklet beállítás és a 2 sebesség fokozat segítségével, továbbá a hideglevegő fúvó funkcióval mindennap, egész napon át tartós, fodrászszalonra jellemző frizurát lőhetsz be. Emellett a hajszárító ionos szárító technológiája 90 százalékkal több "gubancűző" iont* termelve benntartja a nedvességet a hajszálakban és fényesebbé teszi őket.

Ahogy ez egy gyorsan szárító szűkítőfejhez illik, a PRO Air hajszárító egy profi sima, egyenes frizurák elkészítésére szolgáló keskeny 7 mm-es szűkítőfejjel, és a természetes fürtök kihangsúlyozását segítő diffúzorral is rendelkezik.

Tartsd az öltözőasztalod rendezetten úgy, hogy a PRO Air hajszárítót egy világelső készülékkel, a Remington Air Plates hajsimítóval egészíted ki. Az egyedülálló felfüggesztett lapos rendszer szabadon siklik át a hajadon, maximális kontaktust biztosít minden húzás alkalmával, ezáltal mindenkor egyetlen húzással is hatékony formázást tesz lehetővé.

Termékjellemzők

 • Teljesítmény: 2200 W
 • 130 km/h fúvási sebesség
 • AC motor: hosszabb élettartamot biztosít
 • Ionos kondicionálás: 90%-kal több ion*
 • 3 hőmérséklet -, és 2 sebességfokozat
 • Cool Shot: hideg levegő fúvás a frizura fixálásához
 • 7 mm-es szűkítő fej
 • Diffúzor: a haj volumenének növelésére
 • A levegőbemenetnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható
 • Akasztófül
 • 3 méteres vezeték 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
2459
Vélemények