OLAPLEX No.3-4-5-6 HAJMEGÚJÍTÓ RENDSZER

-17%
OLAPLEX No.3-4-5-6 HAJMEGÚJÍTÓ RENDSZER

OLAPLEX 3-4-5-6 HAJMEGÚJÍTÓ RENDSZER
-eredeti hajkötés sokszorozó
-szabadalmaztatott aktív összetevővel
-molekuláris szinten építi újjá a sérült hajkötéseket
-maradandó hatás
-nincs többé töredezett haj

OLAPLEX No. 3 Hair Perfector 100 ml
OLAPLEX No. 4 Hair Maintenance Hajmegújító sampon 250 ml
OLAPLEX No. 5 Hair Maintenance Hajmegújító balzsam 250 ml
OLAPLEX No. 6 Bond Smoother 100ml

Olaplex
Száraz hajra, Töredezett hajra, Göndör hajra, Festett hajra, Minden hajtípusra, Vastagszálú hajra, Vékonyszálú hajra, Dauerolt hajra
Puhítás, Rugalmasítás, Simítás, Anti-Frizz (antisztatizálás), Táplálás, Regenerálás
36 040 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

29 780 Ft
Kezdete: 2024.03.27   Vége: 2024.06.30
A vásárlás után járó pontok: 298 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

OLAPLEX 3-4-5-6 HAJMEGÚJÍTÓ RENDSZER

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak.

Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket.

Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté. Az Olaplex segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól.

Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nem csak szimplán hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik. Újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi sérüléseket. Mert a szép, élettel teli haj az egészséges hajkötésekkel kezdődik!

az eredeti hajkötés sokszorozó
szabadalmaztatott aktív összetevővel
molekuláris szinten építi újjá a sérült hajkötéseket
maradandó hatás
nincs többé töredezett haj


OLAPLEX HAJTÖKÉLETESÍTŐ Hair Perfector No.3 100ml

Használat:
Használj hetente bőséges mennyiséget, a hajtőtől a hajvégekig, törölközőszáraz hajon.
Fésüld át egyszer.
Hagyd a hajon minimum 10 percig vagy többet, roncsolt hajon ismételd meg öblítés nélkül.
Öblítsd ki a hajból, samponozd és használj kondícionálót vagy pakolást a végén.


OLAPLEX No. 4 Hair Maintenance Hajmegújító sampon 250 ml

Mi ez? Szabadalommal védett hajkötés-sokszorozó molekulával. Rendszeres használatával helyreállítja a haj egészséges belső szerkezetét, miközben intenzíven hidratál. Így a hajad ragyogóan fényes és könnyen kezelhető lesz. A tökéletes hatás érdekében használd az OLAPLEX 3-4-5-6 otthoni teljes hajmegújító rendszert.

Használat:

Használd minden hajmosáskor, VAGY az OLAPLEX No. 3 Hair Perfector kiöblítése után. Habosítsd fel, öblítsd ki. Folytasd a hajápolást az

OLAPLEX No. 5 Bond Maintenance hajmegújító balzsammal. Tulajdonságok: Szulfátmentes, Parabénmentes, Gluténmentes, Vegán, Dióféle-mentes, Színvédő.

OLAPLEX No. 5 Hair Maintenance Hajmegújító balzsam 250 ml

Mi ez? Szabadalommal védett hajkötés-sokszorozó molekulával. Helyreállít, újraépít és hidratál, mindezt anélkül, hogy elnehezítené a hajad. Felszámolja a károsodásokat és a szöszösödét, így eredményezve ragyogóan fényes, erős és egészséges hajat. A tökéletes hatás érdekében használd az OLAPLEX 3-4-5 otthoni teljes hajmegújító rendszert.

Használat: Az OLAPLEX No.4 hajmegújító sampon kiöblítése után használj bő mennyiséget a hajtőtől egészen a hajvégekig. Hagyd hatni 3 percig, majd öblítsd ki.

Tulajdonságok: Szulfátmentes, Parabénmentes, Gluténmentes, Vegán, Dióféle-mentes, Színvédő.

OLAPLEX No. 6 Bond Smoother Hajkötés simító 100 ml

Kisimít és helyreállít minden hajtípust

Hajban maradó ápoló styling krém, ami meggátolja a szöszösödést, hidratál és véd minden hajtípust. Az OLAPLEX szabadalmaztatott aktív hajkötés-sokszorozó összetevőjével kifejlesztve.
Ez a koncentrált, hajban maradó simító krém kiváló minden hajtípusra beleértve a festett vagy vegyszerrel kezelt hajat is.


Az Olaplex No.6 egyenesít, hidratál és felgyorsítja a szárítási időt miközben extra fényessé és puhává varázsolja a hajat.
Megszünteti a szöszösödést akár 72 órán át. Göndör hajon pedig kiemeli a természetes hullámokat. Ezeken felül segít egyensúlyban tartani a haj pH-ját, színvédő összetevőt tartalmaz, helyreállítja a károsodott tincseket és védi a külső hatásoktól.

Összetevők

A fermentált zöld tea olaj tápanyogokkal dúsítja a hajat. A kókusz olaj és fermentált argán olaj erejével simítja és megfiatalítja a tincseket. Szőlőmagolaj, béta karotin, D-, C- és E vitaminok, esszencális zsírsavak, valamint polifenolok segítik megvédeni és táplálni a hajat. Panthenol és phytantriol tartalmának köszönhetően megelőzi a roncsolódást és dúsítja a hajat.

Használata

Használjunk kis mennyiséget törölközőszáraz hajra, a haj közepétől a hajvégekig fésüljük bele és formázzuk.

Kimagaslóan koncentrált hatóanyag tartalommal, ami nem nehezíti el a hajat. Szulfát- és parabénmentes, vegán, állatkísérlet-mentes.

 




 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
3262
Vélemények