Brasil Cacau ECO szett/ 3X300 ml

Brasil Cacau ECO szett/ 3X300 ml

AUTENTIKUS ÉS EREDETI BRAZIL KERATINOS KEZELÉS BRAZILIÁBÓL

Az ECOkeratin Brasil Cacau formula ötvözi a gazdag összetevőket a legújabb Brasil Cacau technológiával.

A Brazilian ECOkeratin a cukornádkivonat es a ciszterin segítségével épít újjá. Az Omega 3 es 6 szintén az újjáépítéshez járul hozzá, míg az Acai bogyó antioxidánsokban rendkívül gazdag így megfiatalítja a hajat.

Hajsampon
Brasil Cacau
Göndör hajra, Hullámos hajra
Simítás
56 280 Ft
A vásárlás után járó pontok: 563 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Brazilian ECO Keratin szett 3 X 300 ml

FORRADALMI CUKORNÁD ÉS CISZTERIN KERATIN RENDSZER ACAI BOGYÓVAL

AUTENTIKUS ÉS EREDETI BRAZIL KERATINOS KEZELÉS BRAZILIÁBÓL

Az ECOkeratin Brasil Cacau formula ötvözi a gazdag összetevőket a legújabb Brasil Cacau technológiával.

A Brazilian ECOkeratin a cukornádkivonat es a ciszterin segítségével épít újjá. Az Omega 3 es 6 szintén az újjáépítéshez járul hozzá, míg az Acai bogyó antioxidánsokban rendkívül gazdag így megfiatalítja a hajat.

A Brazilian ECOkeratin megerősíti a haj belső szerkezetet. A cukornád és a ciszterin együttműködik a haj természetes keratinjával, hogy kondicionálja,

újjáépítse, kisimítsa és lezárja a kutikulát, egyúttal felszámolja a göndör tincseket, valamint belső es külső védelmet biztosítson a hajnak.

A BRAZILIAN ECOkeratin MŰKÖDÉSE 3 FONTOS LEPESBEN

1 Anti Residue sampon (ph9·lúgos). Megnyitja a kutikulát. Felkészíti a hajat a keratinos kezelés befogadására.

2 Brazilian ECOkeratin kezelés - a hajszárító használata és a hajvasaló melege együttesen aktiválja a keratinos kezelés kulcsfontosságú összetevőit.

3 Deep Conditioning Mask (ph4.5) Ez a gyönyörű luxus pakolás visszaállítja a haj PH szintjét, és lezárja a kutikulát. A haj simább, fényesebb lesz és nem fog göndörödni, szöszösödni.

Professzionális használatra.

MIÉRT VALASZD A BRAZILIAN ECOkeratin BRASIL CACAU KEZELÉST?

· Nem tartalmaz erős vegyszereket.

· Nem tartalmaz formaldehidet.

· Ellenáll a nedvességnek.

· Újjáépít és kondícionál.

· Megszabadít a göndör tincsektől.

· Kisimítja és lezárja a kutikulát.

· Csökkenti a hajformázás és szárítás idejét.



· A legtöbb hajtípuson és texturán alkalmazható.

· Nincs több rézszínű elszíneződés a szőke hajon. Az ECO formula segít a porózus szőke és ősz haj árnyalásában.

· Azonnali simító rendszer, az ügyfelek a szolgáltatás után rögtön vissza tudnak térni hétköznapi tevékenységeikhez, például a hajmosás, copfviselés, csatok es hajtűk használata.


ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

KIZÁRÓLAG CSAK SZALONHASZNÁLATRA!

FONTOS INFORMÁCIÓ FESTETT, SZŐKÍTETT, MELÍROZOTOTT VAGY ŐSZ HAJRA


Egyes ősz és szőke hajtípusok esetében sárgulás fordulhat elő. Ha szükséges, kérjen további technikai információt a beszállítójától. Néhány esetben a haj akár 4 árnyalatot fakulhat.

BRAZILIAN ECOkeratin SZŐKE ÉS ŐSZ HAJON

Megjegyzés: Ha úgy dönt, hogy a Brazil ECOkeratint szőke vagy ősz hajon használja, a következő lépéseket szigorúan be kell tartani:


· A tiszta es száraz haj esetében végezzen hajtincs tesztet. Erre egy kevésbe jól látható helyen található tincset javasolunk.

· Helyezze fel a Brazil ECOkeratin kezelést az instrukcióknak megfelelően, és szárítsa bele a hajba.

· Melegítse elő a hajvasalót 180 fokra. Válasszon ki egy tincset, és az útmutató alapján húzza végig rajta a hajvasalót. Minden húzas után ellenőrizze, nem lát-e valamilyen nem kívánt árnyalati különbséget, például túlzott arany árnyalatot. A hajvasalónak szabadon kell mozognia a hajban, egy elfogadható mennyiségű gőz kibocsátása közepette. Ha a vasaló nem csúszik akadálymentesen, és nincsen semmilyen árnyalati elváltozás, akkor emelje a hajvasaló hőmérsékletét 5°-os intervallumokkal, továbbra is figyelve bármilyen árnyalati változást.

· ldeális esetben a hajvasalónak akadálymentesen kellene végigcsúszni a hajon, és arany vagy réz árnyalatra nem vált a haj.

NE HASZNÁLJA TERHESSÉG VAGY SZOPTATÁS ALATI!

Készítse elő a hajat - mossa meg kétszer az Anti Residue samponnal.

· Dolgozzon leválasztásonként, csak az ujjait használva szárítsa a hajat fentről lefelé haladva nagyjából 80-90% szárazra. A nagyon porózus haj kicsit nedvesebb is maradhat.

· Egy hőálló fésűvel válassza szét a hajat 6 szekcióra. Rögzítse csipesszel. Merjen ki egy adag ECOkeratint egy kis műanyag festékes tálba. Vállig érő hajra 30-40 ml anyagmennyiség szükséges.

· Nagyon finoman használva az ecsetet takarékosan vigye fel a terméket a hajtőtől fél centire, majd dolgozza, húzza le a hajvégekig. A formula könnyedén szétoszlik a hajon. Fésülje át a tövétől a végéig. lsmételje meg ezt a folyamatot az egész fejen - a felvitelhez használjon kesztyűt. TIPP - a nagyon ellenálló és porózus hajnál a terméket 20- 30 percig is rajta hagyhatja a hajon felvitel után.

· Amikor elkészült a felvitellel, használjon alacsony hőmérsékletet a hajszárítón. Válasszon le egységnyi hajrészeket, és lefelé irányuló mozdulattal 100%-ban szárítsa meg a hajat. TIPP - egyszerre csak kevés hajjal dolgozzon - ez lecsökkenti a ráfordított időt és rendszerezett munkát tesz lehetővé, így biztos, hogy minden rész 100%-osan száraz lesz. Néhány hajtípus és hajszerkezet esetében kefe is használható. Vegye figyelembe, hogy a haj törékeny állapotban van, ezért ne nyújtsa túl. Használjon WET BRUSH-t azzal nem sérti a hajat. TIPP - szűkítővel a hajszárítón simább eredményeket érhet el a hajon.

· Amikor a haj már 100%-osan száraz, akkor válassza megint hatfelé egy hőálló stílfésűvel. Rögzítse csipesszel. Vigyen fel leválasztásonként egy kevés Acai olajat, még a vasalas megkezdése előtt. Így a haj még fényesebb lesz.

Melegítse elő a simítóvasat a vendég hajának megfelelő hőmérsékletre. TIPP - ha megfelelően végezte a konzultációt, akkor tudni fogja az ügyfél hajtípusának megfelelő hőmérsékletet. Használja a konzultációs és hőmérsékleti útmutatót. Az erősebb/ ellenállóbb haj magasabb hőmérsékletet igényel, mint az érzékeny/törékeny haj.

· Nagyon vékony, átlátható leválasztásokkal dolgozzon! A leválasztáshoz hőálló fémvégű stílfésűt használjon - Vasalásnál legyen alapos, ügyeljen, hogy a vasaló lapjai tökéletesen összesimuljanak. Mindegyik tincset kb. 6-10-szer kell simítani - a vendég hajától függően. A haj végekre vigyázni kell így azokat fele annyiszor kell vasalni. TIPP - a konzultáció segíteni fog, hogy tökélyre fejlessze a kezelési eljárást, és kitűnő eredményeket mutasson fel. A hajnak selymesnek és fényesnek kell lennie, ha helyesen csinálta.

· Vasalás után alaposan öblítse ki a hajat meleg vízzel 5 percig egy irányba. Bánjon óvatosan a kutikulával, ne dörzsölje. Addig mossa, amíg a víz tiszta nem lesz. TIPP - vastagabb hajnál lehet, hogy tovább kell öblíteni a felesleges termék eltávolításához. Amennyiben hamvasabb árnyalatú, mint a vendég szeretné, mossa meg kétszer a Brasil Cacau Anti Frizz samponnal.

· Egy törülközővel finoman csavarja ki a felesleges vizet a hajból és bánjon óvatosan a még nyitott kutikulával. Vigyen fel egy bőséges adag Brasil Cacau Deep Conditioning Mask-ot a hajra, es oszlassa el egy nagy, ritka fogú fésűvel. Hagyja fenn 5-7 percig, majd öblítse le.

· Azt javasoljuk, hogy vigye fel a Brasil Cacau Leave­ in Primer-t és szárítsa meg a hajat teljesen. TIPP - hagyja a szűkítőt a hajszárítón, és használja az ujjait a szárításhoz, hogy vendége lássa a simítás eredményét. Legvégül használjon kefét, a frizura teljes befejezéséhez. A haj nem göndörödik, simább, fényesebb és könnyebben kezelhető lesz. De végezetül, ha úgy érzi, használhatja a Brasil Cacau Acai olajat ismét.




 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
3734
Vélemények