Brasil Cacau ECO EXTRA szett 2 X 300 ml + 1 X 1 Liter

Brasil Cacau ECO EXTRA szett 2 X 300 ml + 1 X 1 Liter

A Brazilian ECOkeratin megerősíti a haj belső szerkezetét. A cukornád és a ciszterin együttműködik a haj természetes keratinjával, hogy kondicionálja, újjáépítse, kisimítsa és lezárja a kutikulát, egyúttal felszámolja a göndör tincseket, valamint belső es külső védelmet biztosítson a hajnak.

Hajsampon
Brasil Cacau
Hullámos hajra, Göndör hajra
Simítás
72 080 Ft
A vásárlás után járó pontok: 721 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Brasil Cacau ECO EXTRA szett 2 X 300 ml + 1 X 1 Liter (2. lépés 1 L-es):


FORRADALMI CUKORNÁD ÉS CISZTERIN KERATIN RENDSZER ACAI BOGYÓVAL.

AUTENTIKUS ÉS EREDETI KERATINOS KEZELÉS BRAZILIÁBÓL.

Az ECOkeratin Brasil Cacau formula ötvözi a gazdag összetevőket a legújabb Brasil Cacau technológiával.

A Brazilian ECOkeratin a cukornádkivonat és a ciszterin segítségével épít ujjá. Az Omega 3 és 6 az újjáépítéshez járul hozzá, míg az Acai bogyó antioxidánsokban rendkívül gazdag így megfiatalítja a hajat.

A Brazilian ECOkeratin megerősíti a haj belső szerkezetét. A cukornád és a ciszterin együttműködik a haj természetes keratinjával, hogy kondicionálja, újjáépítse, kisimítsa és lezárja a kutikulát, egyúttal felszámolja a göndör tincseket, valamint belső es külső védelmet biztosítson a hajnak.

Professzionális használatra.

A Brazilian ECOkeratin működése 3 fontos lépésben.

1. Anti Residue sampon (ph9 lúgos), megnyitja a kutikulát, felkészíti a hajat a keratinos kezelés befogadására.

2. A hajszárító használata és a hajvasaló melege együttesen aktiválja a keratinos kezelés kulcsfontosságú összetevőit.

3. A Deep Conditioning Mask (ph4.5) egy gyönyörű luxus pakolás. Visszaállítja a haj PH szintjét, és lezárja a kutikulát. A haj simább, fényesebb lesz és nem fog göndörödni, szöszösödni.



Miért valaszd a Brasil Cacau ECOkeratin kezelést?

· Nem tartalmaz erős vegyszereket.

· Nem tartalmaz formaldehidet.

· Ellenáll a nedvességnek.

· Újjáépít és kondícionál.

· Megszabadít a göndör tincsektől.

· Kisimítja és lezárja a kutikulát.

· Csökkenti a hajformázás és szárítás idejét.

· A legtöbb hajtípuson és texturán alkalmazható.

· Nincs több rézszínű elszineződés a szőke hajon. Az ECO formula segít a porózus szőke és ősz haj árnyalásában.

· Azonnali simitó rendszer, az ügyfelek a szolgáltatás utan rögtön vissza tudnak térni hétköznapi tevékenységeikhez, például a hojmosás, copfviselés, csatok es hajtűk használata.

ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

KIZÁRÓLAG CSAK SZALONHASZNÁLATRA!

FONTOS INFORMÁCIÓ FESTETT, SZŐKÍTETT, MELÍROZOTOTT VAGY ŐSZ HAJRA

Egyes ősz és szőke hajtípusok esetében sárgulás fordulhat elő. Ha szükséges, kérjen további technikai információt a beszállítójától. Néhány esetben a haj akár 4 árnyalatot fakulhat.

Megjegyzés: Ha úgy dönt, hogy a Brazil ECOkeratint szőke vagy ősz hajon használja, a következő lépéseket szigorúan be kell tartani:

· A tiszta es száraz haj esetében végezzen hajtincs tesztet. Erre egy kevésbe jól látható helyen található tincset javasolunk.

· Helyezze fel a Brazil ECOkeratin kezelést az instrukcióknak megfelelően, és szárítsa bele a hajba.

· Melegítse elő a hajvasalót 180 fokra. Válasszon ki egy tincset, és az útmutató alapján húzza végig rajta a hajvasalót. Minden húzás után ellenőrizze, nem lát-e valamilyen nem kívánt árnyalati különbséget, például túlzott arany árnyalatot. Ha a vasaló nem csúszik akadálymentesen, és nincsen semmilyen árnyalati elváltozás, akkor emelje a hajvasaló hőmérsékletét 5°-os intervallumokkal, továbbra is figyelve bármilyen árnyalati változást.

NE HASZNÁLJA TERHESSÉG VAGY SZOPTATÁS ALATT!

Készítse elő a hajat - mossa meg kétszer az Anti Residue samponnal.

· Dolgozzon választékonként, csak az ujjait használva szárítsa a hajat fentről lefelé haladva, nagyjából 80-90%-ig. A nagyon porózus haj kicsit nedvesebb is maradhat.

· Egy hőálló fésűvel válassza szét a hajat 6 szekcióra. Rögzítse csipesszel. Mérjen ki egy adag ECOkeratint egy kis műanyag festékes tálba. Vállig érő hajra 30-40 ml anyagmennyiség szükséges.

· Nagyon finoman használva az ecsetet, takarékosan vigye fel a terméket a hajtőtől fél centire, majd dolgozza le a hajvégekig. A formula könnyedén szétoszlik a hajon. Fésülje át a tövétől a végéig. lsmételje meg ezt a folyamatot az egész fejen - a felvitelhez használjon kesztyűt.

· TIPP - a nagyon ellenálló és porózus hajnál a terméket 20- 30 percig is rajta hagyhatja a hajon, a felvitel után.

· Amikor elkészült a felvitellel, használjon alacsony hőmérsékletet a hajszárítón. Válasszon le egységnyi hajrészeket, és lefelé irányuló mozdulattal 100%-ban szárítsa meg a hajat.

· TIPP - egyszerre csak kevés hajjal dolgozzon - ez lecsökkenti a ráfordított időt és rendszerezett munkát tesz lehetővé, így biztos, hogy minden rész 100%-osan száraz lesz. Néhány hajtípus és hajszerkezet esetében kefe is használható. Vegye figyelembe, hogy a haj törékeny állapotban van, ezért ne nyújtsa túl. Használjon WET BRUSH kefét, azzal nem sérti a hajat.

· TIPP - szűkítővel a hajszárítón simább eredményeket érhet el a hajon.

· Amikor a haj már 100%-osan száraz, akkor válassza megint hatfelé egy hőálló stílfésűvel. Rögzítse csipesszel. Vigyen fel választékonként egy kevés Acai olajat, még a vasalás megkezdése előtt. Így a haj még fényesebb lesz.

· Melegítse elő a simítóvasat a vendég hajának megfelelő hőmérsékletre.

· TIPP - ha megfelelően végezte a konzultációt, akkor tudni fogja az ügyfél hajtípusának megfelelő hőmérsékletet. Használja a konzultációs és hőmérsékleti útmutatót. Az erősebb/ ellenállóbb haj magasabb hőmérsékletet igényel, mint az érzékeny/törékeny haj.

· Nagyon vékony, átlátható leválasztásokkal dolgozzon! A leválasztáshoz hőálló fémvégű stílfésűt használjon. Vasalásnál legyen alapos, ügyeljen, hogy a vasaló lapjai tökéletesen összesimuljanak. Mindegyik tincset kb. 6-10-szer kell simítani - a vendég hajától függően. A hajvégekre vigyázni kell, így azokat fele annyiszor kell vasalni.

· Vasalás után alaposan öblítse ki a hajat meleg vízzel 5 percig egy irányba. Bánjon óvatosan a kutikulával, ne dörzsölje. Addig mossa, amíg a víz tiszta nem lesz.

· TIPP - vastagabb hajnál lehet, hogy tovább kell öblíteni a felesleges termék eltávolításához. Amennyiben hamvasabb árnyalatú, mint a vendég szeretné, mossa meg kétszer a Brasil Cacau Anti Frizz samponnal.

· Egy törülközővel finoman csavarja ki a felesleges vizet a hajból és bánjon óvatosan a még nyitott kutikulával. Vigyen fel egy bőséges adag Brasil Cacau Deep Conditioning Mask-ot a hajra, es oszlassa el egy nagy, ritka fogú fésűvel. Hagyja fenn 5-7 percig, majd öblítse le.

· Azt javasoljuk, hogy vigye fel a Brasil Cacau Leave­ in Primer-t, és szárítsa meg a hajat teljesen.

· TIPP - hagyja a szűkítőt a hajszárítón, és használja az ujjait a szárításhoz, hogy vendége lássa a simítás eredményét. Legvégül használjon kefét, a frizura teljes befejezéséhez. A haj nem göndörödik, simább, fényesebb és könnyebben kezelhető lesz. De végezetül, ha úgy érzi, használhatja a Brasil Cacau Acai olajat ismét.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MILYEN HATÁSAI VANNAK A BRAZILIAN ECOKERATIN KEZELÉSNEK ÉS MIÉRT NÉPSZERŰ VILÁGSZERTE?

A Brazilian ECOkeratin kezelést arra fejlesztették ki, hagy az alapvető tápanyagokban szegény hajat újratöltse és megfiatalítsa. A tápanyagok hiánya általában környezeti hatások, vegyi- vagy hőhatás és a napi használatbavétel miatt áll fenn. A Brazilian ECOkeratin kezelés világszerte nagy népszerűségnek örvend, mivel lehetővé teszi, hogy a haj visszakapja eredeti állapotát, serülés vagy a haj molekuláris szerkezetének átalakulása nélkül. Éghajlatunk és életstílusunk miatt ez a kezelés most olyan fontos szolgáltatásnak számít, amelyet a szalonoknak ajánlaniuk kellene vendégeik számára.

MILYEN EREDMÉNYEK VARHATÓAK ÉS EZT HOGYAN LEHET BEMUTATNI A VENDÉGEKNEK?

Hajegyenesítő rendszerünk teljesen simává, puhábbá és fényesebbé teszi a hajat, ami ezáltal azonnal kezelhetővé válik, és csökken a hajformázásra fordított idő is. A terméket leginkább "simító újjáépítő kezelésként" lehetne leírni.

ÉN IMADOM, HA HAJAMNAK TARTÁSA/VOLUMENE VAN, DE KI NEM ÁLLHATOM A GÖNDÖRSÉGET. NEKEM VALÓ EZ A TERMÉK?

lgen. Az Ön számára ez a tökéletes kezelés. Ezzel a kezeléssel megszabadulhat a göndör fürtöktől, míg a haja tartása/volumene megmarad. A haja sütővassal továbbra is göndöríthető lesz, míg szárítással elérhető, hogy egyenes maradjon.

AZ ÚJ, TOVÁBBFEJLESZTETT FORMULA JÁR VALAMILYEN GŐZZEL VAGY PÁRÁVAL?

Nem. Nincsen allergiás reakciót okozó gőze, vagy kellemetlen illata.

ALKALMAZHATÓ -E A BRAZILIAN ECOKERATIN KEZELÉS HAJFESTÉS VAGY MELÍROZÁS UTÁN?

Mivel a sejtek regenerálásán dolgozunk, ezért azt javasoljuk, hogy inkább csak a kezelés után egy vagy két héttel színezze be a haját. Ha egy vendégnek a közelmúltban festették a haját, magyarázza el neki, hogy hajszíne 1-3 árnyalatot is fakulhat az eljárás során, de a szín a kezelés után két héttel már felfrissíthető.


A KEZELÉS NAPJÁN NE HASZNÁLJON OLYAN SZÍNEZŐT, AMELY SZÍNELŐHÍVÓT, FESTETT HAJRA VALÓ SAMPONT VAGY HAJHABOT IGÉNYEL AZ ÁRNYALAT FINOMHANGOLÁSÁRA.

ELVEGEZHETŐ-E A KEZELÉS ELŐZŐLEG VEGYILEG KEZELT ÉS ÉRINTETLEN HAJON?

lgen, a Brazilian ECOkeratint kezeletlen és vegyileg kezelt hajon is lehet használni. Mindkettőnél másra kell odafigyelni. Mivel a kezeletlen haj esetében a keratintartalom szintje nem csökken annyira, ezért jobban kell törekednünk arra, hogy a kezelés bejusson a kutikulába is. Ez általában a hajra való többszörös felvitellel és a simítóvas magasabb hőmérsékletével idézhető elő. Javasoljuk, hogy a termék felvitele után hagyjon egy kis felszívódási időt. Ez kb. 20-30 perc lehet. Mivel a haj természetesen ellen fog állni a kezelésnek, a terméknek így több ideje lesz, hogy a szárítás előtt felszívódjon.

ÚSZHATOK SÓS VAGY KLÓROS VIZŰ MEDENCÉBEN VAGY AZ ÓCEÁNBAN A KEZELÉSEM UTAN?

lgen. Javasoljuk, hogy sós/klóros vízben való úszás előtt és után bőségesen vigyen fel a hajára Brasil Cacau Leave-In Primerből. Ez segít megőrizni hosszan a kezelés eredményét és védi a haját a klór és a sós víz káros hatásaitól.

MILYEN HOSSZÚ IDEIG HAT A KEZELÉS A HAJBAN?

A kezelés hatása 6-8 hétig tart, a haj struktúrájától és porózusságától függően. A Brazilian ECOkeratin fokozatosan kiürül a hajból.

MILYEN GYAKRAN ISMÉTELHETEM MEG A KEZELÉST?

4-8 hetente. A Brazil ECOkeratin egy halmozódó újjáépítő kúra, tehát minél többször csináljuk, annál egészségesebbé válik a haj, és annál tovább tartanak az elért eredmények. 2-3 kezelés után az eredmény akár 3-6 hónapig is tarthat.

MIUTAN A KEZELÉSNEK VÉGE, A FRISSÍTÉS OTTHON IS ELVÉGEZHETŐ?

lgen, a kezelés frissítéséhez használjon Brazil Cacau Hydrating Hair Complex hajpakolást hetente egyszer.




 

kedvezmény szakmabeli

Adatok
Cikkszám
3742
Vélemények